fbpx

About Coffee & Tea genomineerd voor Next Hippe Shop 2021!

About Coffee & Tea genomineerd voor Next Hippe Shop 2021!

Dit jaar ging goed van start, waarbij we we mochten melden dat we ons Hip en Safe mochten noemen van de populaire website Hippe Shops. Sinds 2010 gaat HippeShops elk jaar op zoek naar de állerhipste shop in de enige echte Next Hippest Shop Webshopverkiezing. Het is weer zover! vanaf 1 mei 2021 begint de zoektocht naar de hipste webwinkel van Nederland en België weer van start in de leukste webshopverkiezing van de lage landen. En ook About Coffee & Tea is dit jaar genomineerd om de Next Hippest Shop 2021 te worden! Stem hier meteen op About Coffee & Tea voor de Next Hippest Shop 2021 verkiezing. Je kan dagelijks één stemmen van 1 t/m 21 mei, in de eerste stemronde.

 

Alleen webwinkels die glansrijk door de HippeShops hipscan zijn gekomen, komen in aanmerking voor een nominatie. Dit zijn hip & happy shops die opvallen door hun hippe looks, hun bijzondere assortiment, hun producten met een verhaal en ook vaak hun duurzaamheid. Maar vooral, shops waar je hart direct een vreugdesprongetje van maakt en die je bij je favorieten zet.

 

Wanneer je stemt op je favoriete webshop maak je kans op een Goodiebox deLuxe met prachtige cadeaus van de genomineerde webshops. Er zijn in totaal 3 Goodiebox DeLuxe samen gesteld met toffe producten van de genomineerde shops. De totaalwaarde is maar liefst € 855! Dus Stem NU voor je favoriete webshop en maak kans op z’n gave Goodiebox!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: