fbpx

Nieuwkomer About Coffee & Tea heeft cadeaus voor al je zintuigen

Nieuwkomer About Coffee & Tea heeft cadeaus voor al je zintuigen

Koffie en thee zijn tegenwoordig een serieus onderdeel van de lifestyle, als verlengde van je persoonlijkheid. Mensen nemen steeds meer tijd om koffie en thee te zetten. Ze experimenteren graag met methodes en smaken. We geloven in genieten  en het doorgeven van geluk. Onze koffie en thee zijn ideaal als persoonlijk cadeau, maar ook erg geschikt als luxe relatie- en zakengeschenk.

We nemen onze verantwoordelijkheid door gebruik te maken van Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen en CO2‑neutrale verpakking. We zijn altijd op zoek naar ludieke manieren om de consument te prikkelen en verwennen met hoge kwaliteitsproducten. About Coffee & Tea is koffie en thee met iets extra’s. Adding Value, Always!

ABOUT COFFEE

Mensen zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar goede kwaliteit koffie en zijn bereid daar meer voor te betalen. De verschillende koffies van  van About Coffee & Tea zijn een origineel cadeau in een luxe zwarte verpakking met een mooi design, wat heel leuk is om te kopen, maar ook geweldig om te krijgen. De drie smaken Roast Me Slowly, Spice Up Your Life en Sunny Side Up, spelen in op de verschillende wensen van koffieliefhebbers.

Roast Me Slowly is een krachtige koffieblend met Arabicabonen uit Brazilië en centraal-Amerika die de koffie een aromatische nasmaak geven, terwijl de gepolijste robustabonen de koffie een krachtige body geven en een mooi crema.

Spice Up Your Life is een koffie uit Brazilië. In Brazilië wordt de meeste koffie ter wereld geproduceerd. Dat geeft deze koffie een herkenbare smaak met kruidige, chocolade en notige aroma’s.

Sunny Side Up is een zachte koffie uit Colombia. Deze hoogwaardige kwaliteitskoffie uit Colombia bestaat uitsluitend uit Arabicabonen, die de koffie een zachte body geven met zoete, fruitige nasmaak.

ABOUT TEA

In september heeft About Coffee & Tea de theelijn gelanceerd. De gemiddelde theedrinker heeft thuis 20 soorten thee liggen. Er is gekozen voor kwalitatief goede losse thee. De thee zit in fel gekleurde zakjes met een prikkelend ontwerp. Die niet kan ontbreken in de collectie van de theeliefhebber.

  • Earl Grey Red Baron: Een prachtige Earl Grey thee met de delicate smaak van bergamot en frisse citrus, met aantrekkelijke saffloer bloesem in de thee.
  • China Chun Mee Green Tea: Een aangename groene thee met zachte en aromatische theebladeren met een lichte scherpheid en elegante notige smaak.
  • Jazzmin Tea: Jazzy, Funky, zoete, bloemige thee. Gecomplimenteerd met de aangename romige smaak die hoort bij de gefermenteerde Milky Oolong thee.
  • Pineapple Ginger Rooibos Tea: Een spannende smaaksensatie van de warme smaak van de rooibos, de natuurlijke pittige zoete smaak van de gember die een mooie combinatie vormt met de zoete ananas. Deze thee bevat geen theïne.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: