fbpx

About coffee & tea hippe shops certificaat

About coffee & tea hippe shops certificaat

De doelstelling van About Coffee & Tea is het verrassen van de mensen. Met de verpakking en de inhoud van de koffie en thee willen we alle zintuigen prikkelen. De verpakking is ervoor om mensen nieuwsgierig te maken naar de producten. Dan komen de productnamen die een glimlach bij iedereen geeft. Daarna worden de mensen verleidt door de heerlijke geur van verse koffiebonen en het genieten begint al bij de eerste slok van de koffie of thee. We krijgen vaak feedback dat de verpakking zo mooi is, het matte zwarte straalt luxe uit, waardoor het kleurrijke design extra opvalt. Ook de vrolijke kleurrijke theezakjes vallen goed op en maken mensen nieuwsgierig naar ons product.

Daarnaast is de koffie Rainforest Alliance gecertificeerd en heeft een CO2-neutrale verpakking, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Golden Standard. De CO2 wordt gecompenseerd door projecten in land van herkomst, het Cookstove project.

Het is altijd prettig om bevestiging te krijgen dat je goed op weg bent met je bedrijf. We zijn recent beloond met het Hippe Shops certificaat. Hippe Shops is sinds 2010 de toonaangevende online hotspot voor trends in lifestyle, interieur, fashion, beauty, kind & baby, food & travel. Merken, webwinkels en websites worden door middel van creative content in de spotlights gezet waarbij zorgvuldig gelet wordt op stijl, look & feel, relevantie, originaliteit en exclusiviteit. Niet alleen de hipheidsfactor en exclusiviteit spelen een prominente rol, want ook het ecovriendelijke, biologisch verantwoord en fair trade aspect neemt een belangrijke plaats in. Hippe Shops onderscheidt zich van andere webshop portals door alleen díe webshops toe te laten die de juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier. Deze hippe shops zijn op internet makkelijk te herkennen aan het Hip & Safe label. Hippeshops.nl is het eerste en enige platform dat sinds 2010 webshops scant op zowel de hipheidsfactor als op veilig online winkelgemak en originaliteit. De blogredactie ontvangt  heel veel aanvragen om voor een vermelding op HippeShops in aanmerking te komen, maar het merendeel van de shops voldoet helaas niet aan de strenge criteria. We selecteren alleen de webshops met de Hippe Shops X-factor. Alle hippe webshops vind je hier: de HippeShops Shopguide biedt de de allerleukste shopadresjes van Nederland en België. Stuk voor stuk gecontroleerd op een hoog hipheidsgehalte en veilig winkelgemak. Shops die hoog scoren op originaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke service worden na een strenge en zorgvuldige selectie via de HipScan toegevoegd aan onze collectie met de hipste shops online.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
0
  0
  Jouw mandje
  Je winkemandje is leegTerug naar de shop
  Wat onze klanten zeggen
  44 beoordelingen
  %d bloggers liken dit: