fbpx

About coffee & Tea magazine

About coffee & Tea magazine

Het is altijd al een droom geweest om een eigen magazine te beginnen. Met een achtergrond in Media en Informatie Management en daarna een studie Voeding & Diëtetiek, ben ik nu blij dat ik beide passies kan verenigen. De passie die ik heb verkregen in de wereld van koffie. Ik was altijd een enorme theeleut, tot ik bij een koffiebranderij ging werken. Hier heb ik zo ontzettend veel geleerd over goede koffie. Ik kan uren lang vol voor en passie vertellen over koffie. Helaas is dat wat moeilijker via een website waar je koffie en thee verkoopt. Met koffietrainingen bereik natuurlijk ook maar een select publiek. Want wat is nou leuker om op een mooie manier mensen kennis te laten maken met jouw passie, een lifestyle magazine over koffie en thee met prachtige foto’s, leuke weetjes, recepten, foodpairing, informatie over herkomst. Ik hoop dat jullie er net zo veel van genieten als ik heb gedaan met het maken van dit magazine.

About Coffee & Tea Magazine is een nieuw online lifestyle magazine over koffie en thee, een must-have voor elke koffie- en theeliefhebber, met weetjes, tips, informatie en recepten. Een kans om je te verdiepen in de wereld van koffie en thee. Met mooie foto’s die je inspireren en extra laten genieten van je kopje koffie of thee.

En dat allemaal voor €1! Na de betaling kan je het magazine direct downloaden en beginnen met lezen, op je telefoon, tablet of gewoon op je computer.

In dit magazine vind je:

  • Weetjes.
  • Dat koffie en thee bij een gezonde leefstijl passen.
  • Lekkere en verassende combinaties van thee en koffie met voedsel, wie dacht dat koffie en kaas zo’n goede combi was? Nee, wel dus! Of thee met loempia’s.
  • Om de koude dagen door te komen, staat er nog een heerlijk recept voor Irish koffie in.
  • Je leert over de zetmethodes van koffie, de ideale temperatuur om thee te zetten.
  • Het belang van goede waterkwaliteit voor je koffie of thee.
  • Wat zijn toch die 5 waves of Coffee?
  • Waar komt je favoriete drankje vandaan en hoe wordt het geproduceerd?
  • Hoe duurzaam is jouw koffie, waar staan al die logo’s voor en wat kan jij zelf doen qua duurzaamheid met je bakje koffie of thee?
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: