Amsterdam Coffee Festival 2022

Na twee jaar van Corona is het eindelijk weer tijd voor de festivals om aan de slag te gaan. Zo kunnen de koffieliefhebbers vanaf morgen ook weer hun hart ophalen bij het Amsterdam Coffee Festival. Een jaarlijks event waar de lekkerste koffie te drinken is, met leuke events zoals latte art, roaster en cupping wedstrijden. Mindfull koffie drinken en zelfs thee cocktails met de bekendste Thee sommelier van Nederland, Kiona Malinka. Waarbij BRITA €1 doneert aan elke geleverde liter water aan de ACF standhouders en geloof me er gaat véél koffie door heen!

Voor het hele programma kan je het beste hier kijken. Je krijgt ook altijd een leuk tasje mee met een programmaboekje en voldoende ruimte voor de heerlijke koffie die je kan kopen. Maar ook als je honger krijgt, staan de lekkerste foodtrucks buiten voor je klaar om heerlijk eten te bereiden.

Ik vind het elk jaar een plezier om naar het Amsterdam Coffee Festival te gaan en vond het afgelopen jaren jammer hier niet bij te kunnen zijn. Voor mij is het vooral een tijd om lekker te netwerken met de mensen in de koffiewereld. En natuurlijk om veel lekkere en bijzondere koffie te proberen.

Het Amsterdam Coffee Festival vind plaats van donderdag 31 maart t/m zaterdag 2 april. En het mooiste, er zijn nog tickets te koop! Voor de late beslissers, er zijn ook nog tickets te koop aan de deur.