fbpx

Koffie en thee als cadeau

Koffie en thee zijn allang niet meer gewoon een drankje. Het is onderdeel van een lifestyle. De koffie en thee hoeft niet alleen maar lekker te smaken, het mag er ook zeker mooi uit zien. De verpakkingen nodigen uit om iemand cadeau te geven, maar je kan ook gewoon lekker jezelf verwennen.

Intense coffee brewing showing a espresso drip

KOFFIE EN THEE VOOR ELK KARAKTER

About Coffee & Tea heeft drie verschillende koffiesmaken in luxe cadeauverpakkingen, met een uitdagend design. De koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en heeft een CO₂-neutrale zak. Er is de Roast Me Slowly een krachtige koffieblend, de Spice Up Your Life, een kruidige notige Arabica koffie uit Brazilië en de zoete, frisse Sunny Side Up, Arabica koffie uit Colombia.

De thee zit in een vrolijk gekleurde zakjes, met een leuk design. De verschillende thee soorten bieden een keuze voor elke theeliefhebber. Je kan kiezen uit de delicate Earl Grey Red Baron, de aangename en zachte China Chun Mee groene thee, de Jazzmin thee, met funky milky Oolong met jasmijn of de uitdagende smaaksensatie van de Pineapple ginger rooibos thee.

X
0
    0
    Jouw mandje
    Je winkemandje is leegTerug naar de shop
    Trust dadge