fbpx
call to action image

Koffie en thee zijn tegenwoordig niet zomaar meer drankjes, het hoort bij een lifestyle. De producten van About Coffee & Tea prikkelen al je zintuigen.

Shop now

Koffie en thee als lifestyle

Koffie en thee zijn allang niet meer gewoon een drankje. Het is onderdeel van een lifestyle. De koffie en thee hoeft niet alleen maar lekker te smaken, het mag er ook zeker mooi uit zien. De vrolijk gekleurde theeverpakkingen nodigen uit om te drinken. En zeker de luxe koffieverpakkingen staan goed naast elke espressomachine.

 

Je kan ervoor kiezen om iemand met deze mooie cadeauverpakkingen te verrassen of gewoon lekker jezelf te verwennen.

marisa-harris-sRj5-M5MREo-unsplash

Trust Badge

KOFFIE EN THEE VOOR ELK KARAKTER

De thee van About Coffee & Tea zit in vrolijk gekleurde zakjes, met een leuk design. De verschillende thee soorten bieden een keuze voor elke theeliefhebber. Je kan kiezen uit de delicate Earl Grey Red Baron, de aangename en zachte China Chun Mee groene thee, de Jazzmin thee, met funky milky Oolong met jasmijn of de uitdagende smaaksensatie van de Pineapple ginger rooibos thee.

 

About Coffee & Tea heeft drie verschillende koffiesmaken in luxe cadeauverpakkingen, met een uitdagend design. De koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en heeft een CO₂-neutrale zak. Er is de Roast Me Slowly een krachtige koffieblend, de Spice Up Your Life, een kruidige notige Arabica koffie uit Brazilië en de zoete, frisse Sunny Side Up, Arabica koffie uit Colombia.

X