fbpx

De lekkerste Moederdag cadeaus!

Eens per jaar zetten we de hardwerkende moeders in het zonnetje. Bestel gemakkelijk en snel online luxe koffiebonen of vrolijke losse thee. Met deze lekkere koffiebonen en lekkere losse thee kan je elke moeder dit jaar verwennen (en ook een beetje jezelf). Er zijn verschillende leuke koffieaanbiedingen speciaal voor moederdag. Zo koop je een proefpakket koffiebonen of een theepakket met thee-ei, beide met chocolade van De Euforij!

moederdag

Zoals gezien bij Lekker in je Vel op RTL4

KOFFIE EN THEE VOOR ELK KARAKTER

About Coffee & Tea heeft drie verschillende koffiesmaken in luxe cadeauverpakkingen, met een uitdagend design. De koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en heeft een CO₂-neutrale zak. Er is de Roast Me Slowly een krachtige koffieblend, de Spice Up Your Life, een kruidige notige Arabica koffie uit Brazilië en de zoete, frisse Sunny Side Up, Arabica koffie uit Colombia.

De thee zit in een vrolijk gekleurde zakjes, met een leuk design. De verschillende thee soorten bieden een keuze voor elke theeliefhebber. Je kan kiezen uit de delicate Earl Grey Red Baron, de aangename en zachte China Chun Mee groene thee, de Jazzmin thee, met funky milky Oolong met jasmijn of de uitdagende smaaksensatie van de Pineapple ginger rooibos thee.

X
0
    0
    Jouw mandje
    Je winkemandje is leegTerug naar de shop
    Trust dadge