fbpx

BESTEL HIER GEMAKKELIJK JE VADERDAGCADEAU VAN HEERLIJKE & LUXE LOSSE THEE  EN KOFFIEBONEN

De lekkere losse thee is exclusief op onze website te koop. Begin elke dag goed met de vrolijk gekleurde verpakking en de aromatische smaak van de losse thee.

Bestel gemakkelijk online de lekkerste koffiebonen in een luxe verpakking, die je graag aan iemand cadeau geeft. De koffie is duurzaam geproduceerd met Rainforest Alliance keurmerk en verpakt in CO2-neutrale verpakking.

Social media (2)

Zoals gezien bij Lekker in je Vel op RTL4

LOSSE THEE & KOFFIEBONEN VOOR ELK KARAKTER

De losse thee van About Coffee & Tea zit in een vrolijk gekleurde zakjes, met een leuk design. De verschillende thee soorten bieden een keuze voor elke theeliefhebber. Je kan kiezen uit de delicate Earl Grey Red Baron, de aangename en zachte China Chun Mee groene thee, de Jazzmin thee, met funky milky Oolong met jasmijn of de uitdagende smaaksensatie van de Pineapple ginger rooibos thee.

About Coffee & Tea heeft drie verschillende koffiesmaken in luxe cadeauverpakkingen, met een uitdagend design. De koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en heeft een CO₂-neutrale zak. Er is de Roast Me Slowly een krachtige koffieblend, de Spice Up Your Life, een kruidige notige Arabica koffie uit Brazilië en de zoete, frisse Sunny Side Up, Arabica koffie uit Colombia.

X
1
    1
    Jouw mandje
    Trust dadge