Internationale Koffiedag 1 oktober

Precies een jaar geleden, 1 oktober, op International Coffee Day ben ik gestopt bij mijn vaste baan om mijn droom en passie van mijn eigen bedrijf, About Coffee & Tea na te jagen. Het heeft mij ondertussen zo veel gebracht en geleerd, ik kan dit jubileum nog wel jaren vieren! Doe jij nog speciale dingen op International Coffee Day, of drink je gewoon alleen maar je koffie?

Op 1 oktober wordt wereldwijd internationale koffiedag gevierd. Over de hele wereld wordt koffie gepromoot en gevierd als drankje, met evenementen over de hele wereld. Er wordt aandacht besteed aan toestand waarin de koffieboeren moeten werken en het promoten van duurzame en eerlijke koffie. Op deze dag geven veel zaken en horeca gratis koffie of korting, of verwennen de koffieliefhebbers met kortingsbonnen en ansichtkaarten.

De eerste officiële datum van deze viering was 1 oktober 2015. Tijdens een meeting in maart van 2014 besloot de International Coffee Organization om de eerste internationale koffie dag te vieren op de Wereld Expo in Milaan, in 2015.

Bestel alleen vandaag het Koffieliefhebberspakket en we verzenden het GRATIS voor je.

Of wil je eerst wat meer weten over koffie en thee, dan kan je hier ons gratis online magazine downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.