fbpx

Moederdag inspiratie

Moederdag inspiratie

Het is weer mei, alle vogels leggen een ei en het is weer tijd voor Moederdag. Dé ideale dag om een moeder in de watten te leggen, al is het je eigen moeder, de vrouw van je kinderen, een mommy-to-be, ze verdienen het allermaal om lekker verwend te worden. Het is elk jaar een opgave om een leuk cadeau te vinden voor die ene vrouw in je leven. Want waarmee geef je die moeder elke dag een glimlach op haar gezicht en kan je haar heerlijk verwennen? Die parfummetjes, douchepakketten, sieraden of lingerie zijn toch echt uit de tijd.

 

Want je kan haar nu heerlijk wakker maken met een ontbijtje op bed en daarbij meteen haar lekkere cadeau geven! De koffieverpakkingen van About Coffee & Tea stralen namelijk luxe uit, met de zwarte CO2-neutrale verpakking. De kleurrijke vrolijke stickers met grappige benamingen, zorgen zeker voor een glimlach op haar gezicht elke ochtend dat ze hierna wakker wordt en deze koffie drinkt. De koffiebonen worden met zorgt uitgezocht, gebrand en met de hand ingepakt. Het Moederdag koffiepakket bevat ook heerlijke chocolade van De Euforij, met keuze uit melkchocolade of puur.

 

 

Wanneer ze meer van thee houdt, kan je haar verwennen met ontbijtje op bed of met een heerlijke High-Tea. Met de vrolijk gekleurde verpakkingen wordt dit zeker een feest. Maar niet alleen op Moederdag, maar ook elke keer dat ze deze heerlijke aromatische thee met vrolijk thee-ei drinkt. Het Moederdag theepakket bevat naast de 4 heerlijke theesoorten van About Coffee & Tea, ook een vrolijk gekleurd thee-ei en de heerlijke chocolade van De Euforij, met keuze uit melkchocolade of puur.

 

Maar uiteraard is de chocolade van ook los te bestellen. Maak er in elk geval een mooie Moederdag van, die ze nooit zal vergeten!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: