Nieuwkomer About Coffee & Tea speelt in op de koffietrends in Nederland

Volgens recente nieuwsberichten drinken Nederlanders minder koffie, maar kiezen ze wel voor betere kwaliteit. Nederlanders blijven grote koffieleuten. We staan nog steeds op nummer 5 van de werelds grootste koffiedrinkers, zo bleek uit onderzoek van de International Coffee Organisation. In 2019 werden er in Nederland zo’n 20 miljoen kopjes koffie per dag gedronken. In driekwart van de gevallen was dat thuis, de rest was buiten de deur.

Sinds 2005 zijn we circa 8% minder koffie gaan drinken, maar geven we al snel 20% meer uit aan koffie. “Koffie speelt een belangrijke rol in het leven van velen van ons”, zegt Jeroen Veldkamp, tweemaal Nederlands Barista Kampioen. Volgens hem zetten mensen thuis steeds betere koffie. “En die kwaliteit willen ze ook buitenshuis.”

About Coffee & Tea

About Coffee & Tea speelt in op deze ontwikkeling door te komen met een kwalitatief goede en lekkere koffie. Deze koffie is op de markt gebracht omdat de oprichters Anouk & Ilona vonden dat er te weinig goede koffie in een aantrekkelijke verpakking was te vinden. Er is een topdesigner ingeschakeld die de etiketten heeft ontworpen. Deze kleurrijke etiketten zijn geplakt op een stijlvolle zwarte verpakking. Er is een samenwerking aangegaan met één van de beste espresso koffiebranders van Nederland, voor de lekkere koffie. De koffie is duurzaam met het Rainforest Alliance keurmerk en de verpakking is CO2-neutraal geproduceerd.

De drie verschillende smaken zijn een origineel cadeau met een mooi design, wat heel leuk is om te kopen, maar ook geweldig om te krijgen.  De drie smaken Roast Me Slowly, Spice Up Your Life en Sunny Side Up, spelen in op de verschillende wensen van koffieliefhebbers.

Roast Me Slowly is een krachtige koffieblend met Arabicabonen uit Brazilië en centraal-Amerika die de koffie een aromatische nasmaak geven, terwijl de gepolijste robustabonen de koffie een krachtige body geven en een mooi crema.

Spice Up Your Life is een koffie uit Brazilië. In Brazilië wordt de meeste koffie ter wereld geproduceerd. Dat geeft deze koffie een herkenbare smaak met kruidige, chocolade en notige aroma’s.

Sunny Side Up is een zachte koffie uit Colombia. Deze hoogwaardige kwaliteitskoffie uit Colombia bestaat uitsluitend uit Arabicabonen, die de koffie een zachte body geven met zoete, fruitige nasmaak.

Huishoudbeurs

  • Er zijn speciale beursprijzen, die korting geven vanaf 35% op de normale prijs.
  • Tijdens de Huishoudbeurs kan je de koffie komen proeven, maar er zijn ook speciale winacties, zo kan je een jaar lang gratis koffie winnen.  
  • Op de stand kan je gewoon pinnen of contant betalen.
  • Heb je thuis geen espressomachine, dan kunnen we de koffiebonen ook gewoon voor je malen, zodat je toch thuis kan genieten van onze koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.