fbpx

thuiswerken?

thuiswerken?

Met de hernieuwde COVID-19 maatregelen wordt iedereen aangespoord om weer thuis te gaan werken. Het is natuurlijk belangrijk te letten op een goede werkplek, dit bevordert de productiviteit en gezondheid.

Maar hoe creëer je een goede werkplek? Het is belangrijk om de werkplek zo goed mogelijk in te richten zodat je geen rug- en nekklachten ontwikkelt. Een belangrijk onderdeel is een bureau op goede hoogte en een goede bureaustoel die zorgt dat je flexibel bent. Een plek waar je voldoende daglicht hebt of goede lampen is ook erg belangrijk voor voldoende energie en een goede werksfeer. Al deze onderdelen zorgen voor een goede productiviteit.

Het is ook de juiste tijd om te investeren in een goede koffiemachine. In een recent artikel van de Volkskrant staan goede tips voor het kopen van een goede machine die past bij jouw wensen en budget. Wil je echt graag koffie zetten als een echte barista, dan heb je ook een goede koffiemolen nodig. Natuurlijk zijn er ook veel goede volautomatische koffiemachines, waarbij de koffie automatisch gemalen wordt, waardoor je een gemakkelijke koffie kan zetten. Dan zijn er opties dat de melk automatisch wordt opgeschuimd, maar je kan ook zelf de melk opschuimen. Zo kan je de innerlijke barista in je loslaten, het testen met de koffie, het oefenen met latte art en je partner of huisgenoten gewoon verwennen met goede koffie.

Wanneer je gekozen hebt voor een goede koffiemachine is het belangrijk om ook goede koffiebonen te kopen. Dan kan je goed al onze koffie proberen in het proefpakket van 3x 500g. Of ga meteen voor groot, het koffieliefhebberspakket van 3x 1 kg. Of ken je een thuiswerker die echt een goede koffie kan gebruiken, is het ook altijd een goed idee om ze te verwennen met onze lekkere koffiebonen.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: