Vaderdag inspiratie

Het wordt steeds warmer en ook Vaderdag lijkt een prachtige dag te worden. Natuurlijk de ideale dag om een vader in het zonnetje te zetten. Er zijn natuurlijk veel verschillende vaders, sportieve vaders, klussende vaders, workaholic vaders, Darth vaders, natuurvaders, tuinvaders, mindfullness vaders, stiefvaders, grootvaders, bonusvaders.  Ongeacht wat voor vader jij wilt verwennen, de meeste houden wel van koffie, thee of chocolade. Dus voor elke vader is er wat wils. Laat ook jouw vader genieten van de heerlijke producten van About Coffee & Tea. Die van mij maak ik in elk geval heel blij met het heerlijke Vaderdag koffiepakket. Want de standaard klusbon, stropdas of geurtje kan toch echt niet meer?

Maak je vader heerlijk wakker met een ontbijtje op bed en geef meteen dit lekkere cadeau geven! De koffieverpakkingen van About Coffee & Tea stralen namelijk luxe uit, met de zwarte CO2-neutrale verpakking. De kleurrijke vrolijke stickers met grappige benamingen, zorgen zeker voor een glimlach op zijn gezicht elke ochtend dat hij hierna wakker wordt en deze koffie drinkt. De koffiebonen worden met zorgt uitgezocht, gebrand en met de hand ingepakt. Het Vaderdag koffiepakket bevat ook heerlijke chocolade van De Euforij, met keuze uit melkchocolade of puur.

Wanneer hij meer van thee houdt, kan je hem verwennen met ontbijtje op bed of met een heerlijke High-Tea. Met de vrolijk gekleurde verpakkingen wordt dit zeker een feest. Maar niet alleen op Vaderdag, maar ook elke keer dat hij deze heerlijke aromatische thee met vrolijk thee-ei drinkt. Het Vaderdag theepakket bevat naast de 4 heerlijke theesoorten van About Coffee & Tea, ook een vrolijk gekleurd thee-ei en de heerlijke chocolade van De Euforij, met keuze uit melkchocolade of puur.

Maar uiteraard is de chocolade van ook los te bestellen. Maak er in elk geval een mooie Vaderdag van, die hij nooit zal vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.