fbpx

Hoe het avontuur begon

Wij zijn Ilona & Jordi, in 2011 hebben wij elkaar leren kennen en we trouwden al een jaar later. Nu 10 jaar later hebben we twee leuke kinderen en zijn nu ook samen het bedrijf About Coffee & Tea gestart.

 

Jordi is altijd al een koffieliefhebber geweest, Ilona heeft koffie leren drinken bij de koffiebrander, waar ze als kwaliteitsmedewerker werkte. Met alle opgedane kennis en voorkeur voor goede koffie zijn we samen in het avontuur van een eigen koffie- en theebedrijf gestapt.

 

Op de koffiemarkt is een groot aanbod aan goede koffie. We misten alleen goede koffiebonen in een aantrekkelijke verpakking, die je graag cadeau geeft aan een koffieliefhebber. Met dit doel hebben we een luxe zwarte verpakking gekozen en een kleurrijk design, wat mensen aanspreekt.

 

Bij thee is het veel gebruikelijker om dit cadeau te geven aan een theeliefhebber. Er is gekozen voor feestelijk gekleurde zakjes en een spraakmakend design. Op deze manier knalt onze thee lekker uit de schappen!

About Coffee

Het perfecte kopje koffie begint bij de herkomst. About Coffee & Tea selecteert alleen de beste koffiebonen, die met de meest ideale condities groeien. Elke koffie heeft zijn eigen speciale methode voor de verwerking, zoals met de hand geplukt of in de zon gedroogd. De koffie is met zorg geselecteerd en gebrand tot perfectie. Elke koffie heeft een speciaal geselecteerd brandprofiel nodig om een perfect aroma, body en smaak te ontwikkelen.

De koffie wordt gebrand bij één van de beste espresso koffiebranders van Nederland. De koffiebonen zijn slowly roasted met een eigen roastprofiel om de beste koffie te creëren. 

Coffee maker brewing some coffee

We nemen onze verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid nemen is onze kernwaarde. Met onze producten willen we niet alleen u verwennen, maar ook de planeet.

We maken gebruik van CO2-neutrale verpakkingen. De CO2-gassen die vrijkomen om de verpakkingen te produceren, worden volledig gecompenseerd door te investeren in CO2-reducerende projecten (Dutch Coffee Pack) in koffieproducerende landen. Op die manier brengen we het negatieve effect dat de productie van de verpakking op de planeet heeft in evenwicht. De projecten hebben de Gold Standard certificering, om ervoor te zorgen dat de lokale gemeenschappen het meeste profijt hebben van de maximalisering van de duurzame ontwikkeling en leefomstandigheden.

About Coffee & Tea maakt alleen gebruik van Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen. Rainforest Alliance staat voor duurzame producten en verantwoordelijkheid voor het milieu, klimaat, biodiversiteit, voedselproductie en mensen.
Hand holding a green plant.
X
0
    0
    Jouw mandje
    Je winkemandje is leegTerug naar de shop
    Trust dadge