fbpx
sinterklaas koffie

Wat is een leuke surprise voor een koffieliefhebber?

Met de feestdagen in aantocht is het weer tijd voor één van de leukste Nederlandse feesten, Sinterklaas. Het is weer tijd om lootjes te trekken voor pakjesavond met de (schoon)familie of vrienden. Maar dan trek je natuurlijk net die ene koffieliefhebber van de familie. Wat maak je daar nou voor surprise voor?

 

Het is erg belangrijk om een leuk cadeau in de surprise te doen. About Coffee & Tea heeft verschillende lekkere en prachtige design koffies die je kan kopen voor elke koffieliefhebber. In verschillende maten en voor verschillende surprises budgetten.

 

De verschillende koffies:

 • We hebben natuurlijk de sterkere koffieblend Roast Me Slowly, lekker als espresso of goede basis voor cappuccino.
 • De Arabica koffie uit Brazilië, Spice Up Your Life, een kruidige notige koffie met chocolade afdronk. Een herkenbare koffiesmaak, als je geen blend wilt.
 • De Arabica koffie uit Colombia, Sunny Side Up, een zoete frissere koffie die ook erg goed is voor de slow coffee.

Het is natuurlijk mooi om een espressomachine te maken, die gemakkelijk te maken is met een oude doos en verschillende accessoires om een mooie surprise te maken, zie hier onder een aantal voorbeelden op onze Pinterest van Surprises. Op de Pinterest kan je nog veel meer inspiratie vinden, ook voor surprises voor theeliefhebbers.

Maar voor als je wat minder creatief voelt, dan is natuurlijk de koffiemok ook een goede optie om te maken. Als je het cadeau goed inpakt, kan je hier altijd nog slijm indoen, dat ze daarin voor het cadeau moeten grabbelen.

sinterklaas koffie
X
0
  0
  Jouw mandje
  Je winkemandje is leegTerug naar de shop
  Wat onze klanten zeggen
  44 beoordelingen