fbpx
Sinterklaas thee

Wat is een leuke surprise voor een theeliefhebber?

Met de feestdagen in aantocht is het weer tijd voor één van de leukste Nederlandse feesten, Sinterklaas. Het is weer tijd om lootjes te trekken voor pakjesavond met de (schoon)familie of vrienden. Maar dan trek je natuurlijk net die ene theeliefhebber van de familie. Wat maak je daar nou voor surprise voor?

 

Het is erg belangrijk om een leuk cadeau in de surprise te doen. About Coffee & Tea heeft verschillende lekkere en prachtige design theeën die je kan kopen voor elke theeliefhebber. Met verschillende smaken voor verschillende thee voorkeuren. Tijdens de Feestdagen krijg je een gratis thee-ei bij het Regenboog theepakket!

 

De verschillende thee:

 • Earl Grey Red Baron: Een prachtige Earl Grey thee met de delicate smaak van bergamot en frisse citrus, met aantrekkelijke saffloer bloesem in de thee.
 • China Chun Mee Green Tea: Een aangename groene thee met zachte en aromatische theebladeren met een lichte scherpheid en elegante notige smaak.
 • Jazzmin Tea: Jazzy, Funky, zoete, bloemige thee. Gecomplimenteerd met de aangename romige smaak die hoort bij de gefermenteerde Milky Oolong thee.
 • Pineapple Ginger Rooibos TeaEen spannende smaaksensatie van de warme smaak van de rooibos, de natuurlijke pittige zoete smaak van de gember die een mooie combinatie vormt met de zoete ananas. Deze thee bevat geen theïne.
 • Strawberry Melon High: Een fruitige zwarte thee met volle aardbeien en watermeloen smaak.
 • Fresh Apple Deluxe:  Een aangename groene thee met frisse en fruitige appelsmaak. Met appel stukjes voor een extra aroma en smaak.

Het is natuurlijk mooi om een mooie theepot te maken, die leuk te maken is met papier marché en verschillende accessoires om een mooie surprise te maken, zie hier onder een aantal voorbeelden op onze Pinterest van Surprises. Op de Pinterest kan je nog veel meer inspiratie vinden, ook voor surprises voor koffieliefhebbers.

 

 

Sinterklaas thee
X
0
  0
  Jouw mandje
  Je winkemandje is leegTerug naar de shop
  Wat onze klanten zeggen
  44 beoordelingen