Nationale koffiedag

Elke vierde dinsdag van september is het Nationale koffiedag. Een dag waarop ondernemers samen komen om nieuwe ideeën op te doen en elkaar beter te leren kennen. Want koffie blijft het smeermiddel van de economie. Bij elk bedrijf waar je binnen komt, als klant, leverancier of sollicitant, er wordt gevraagd of je een kopje koffie of thee wilt. Veel deals worden ook gesloten onder het genot van een goede kop koffie.

Goede ideeën ontstaan toch vaak wanneer je samen bent en de koffieautomaat van een bedrijf is dan het kloppende hart van elke organisatie, waar mensen graag samen komen, ook om even te kletsen en met elkaar te verbinden.

Met Nationale koffiedag is het de bedoeling dat ondernemers op een unieke manier bij elkaar komen. Een goed moment om na Prinsjesdag, derde dinsdag van september, met de kennis voor het komende jaar, te kijken wat dit voor jouw bedrijf betekent. Welke mogelijkheden en kansen liggen er voor jouw bedrijf in het verschiet.

Wie regelmatig koffie met andere ondernemers drinkt, breidt zijn netwerk uit en krijg nieuwe ideeën en uitdagende inzichten. Want het is belangrijk te blijven denken aan de toekomst en groei. En juist met goede koffie kan dit helpen. Op kantoor, of dit nou thuis is of een groot kantoor. Want niets is slechter voor de sfeer dan slechte koffie.

En daar kunnen wij bij helpen, we hebben heerlijke koffiebonen die op elk (thuis)kantoor passen. En zeker de luxe verpakking met prikkelend etiket helpt met de creatieve ideeën die naar voren komen tijdens het samenkomen bij een goede kop koffie!

Bestel koffiebonen gemakkelijk via de webshop en zie ons aanbod. Ook kan je al je medewerkers verwennen met goede thee of koffie en leuke cadeaupakketten.